top of page

El tambor xamànic


El so del tambor ens porta a diferents estats de consciència i ens connecta amb el cor. També obre la nostra visió i podem fer, entre moltes altres coses, viatges xamànics, trànsit i processos medicinals.


Un dels aspectes més importants a l'hora de tocar aquest instrument és l'estat de consciència de la persona que toca el tambor. Desenvolupar la capacitat de sostenir la nostra atenció i apropiar-nos de la nostra energia serà imprescindible per a poder accedir als plans subtils d'una manera efectiva.


Quan vaig començar el meu camí d'autoconeixement a través de tècniques xamàniques, el so del tambor m'ha acompanyat en cadascun dels meus passos i actualment ho fa durant les sanacions que ofereixo a altres persones.


Avuí en dia ho estic utilitzant per a aprendre sobre la meva veu. Cal tenir en compte que cada tambor té la seva pròpia veu/ressonància, és a dir medicina, que el fa únic. Connectar amb el cant del tambor a través de la nostra veu és tota una experiència que et conecta cada cop més a la seva medicina.


Us espero, junt amb el so del tambor!

Meritxell.



bottom of page